Deel jouw passie voor techniek met ons!

Word jij de ingenieur of adviseur van de toekomst? Zet dan nu de eerste stap en solliciteer vandaag nog!

Werken bij IA Groep betekent: een uitdagende baan binnen een informele organisatie en een enthousiast en dynamisch team van specialisten. Uitstekende mogelijkheden om je binnen ons vakgebied zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen. Intern doorgroeien naar een andere functie behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

.

Interviews met medewerkers

"Ik verleg hier steeds mijn grenzen"

Eva Geurtsen, Projectleider en constructeur afdeling Bouwkunde

Lees verder

"Hier zijn veel doorgroeimogelijkheden"

Marcel Nijland, Constructeur elektrotechniek

Lees verder

"Collega’s stimuleren elkaar door ideeën te delen"

Melvin Etty, Senior adviseur afdeling Werktuigbouw

Lees verder

IA Groep, meer dan werk

Wij behandelen elkaar met respect. Wij waarderen elkaar, voor wie wij zijn en wat wij doen. Bij ons draait het om teamwerk, eigenaarschap, elkaar stimuleren en samenwerken. Dit alles om onze talenten volledig te benutten. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze gezamenlijke resultaten.

Ons bedrijf behoort tot de top 50 van ingenieursbureaus in Nederland, maar wel met het gevoel van een familiebedrijf. De IA Groep is een familiebedrijf met een laagdrempelige en open cultuur. Een plek waar we ruimte bieden voor eigen ondernemerschap.

Ons kantoor is in Duiven te vinden, op het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. Centraal en goed bereikbaar per fiets, openbaar vervoer en met de auto. De laagdrempelige en open bedrijfscultuur wordt op ons kantoor door open en ruime werkplekken ondersteunt waar je gemakkelijk contact hebt met je collega’s. Gewoon even bij elkaar langs lopen om te kunnen overleggen. De sfeer is informeel waarbij de deur van de directie altijd open staat voor een praatje of het meedenken in technische oplossingen.

De kracht van ons bedrijf zit in onze mensen! Kennis is ons specialisme

We hebben een nuchtere kijk op zaken, maar volgen alle nieuwe ontwikkelingen. We willen echt iets bijdragen aan de wereld van morgen.  We zijn gepassioneerd, ondernemend, vooruitstrevend en betrokken. En dat zijn onze medewerkers ook.
IA Groep is een kennisorganisatie. Kennis die we delen met onze medewerkers. Ons doel is onze opdrachtgevers van een hoge kwaliteit dienstverlening te voorzien. De (persoonlijke) ontwikkeling en loopbaanbegeleiding spelen hierbij een belangrijk rol. Samen onze kennis verbreden om ons nog verder te specialiseren. Dit doen wij door regelmatig opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met elkaar te bespreken.