IA Elektrotechniek is op zoek naar een:

Starter engineer elektrotechniek

Ben jij gek van techniek en wil je graag leren in de praktijk? Ontdek dan of onderstaande startersfunctie van Starter Engineer Elektrotechniek bij je past.

Functieomschrijving:

Als Starter Engineer elektrotechniek bij IA Elektrotechniek krijg je een gedegen inwerkperiode. Je wordt intensief begeleidt met als doel jouw vaardigheden verder te ontwikkelen tot volwaardig engineer elektrotechniek. Waar nodig volg je een vakgerichte cursus voor bijvoorbeeld AutoCAD, Eplan, Elcad of Stabicad for Revit.

Het beste leer je in de praktijk; dus werk je direct mee aan uitdagende (internationale) projecten van grote opdrachtgevers in bijvoorbeeld energieopwekking en -distributie, industrie en waterwinning/-behandeling.

Aan de hand van richtlijnen ontwerp en bereken je projectdelen en stel je engineering documenten op. Daarnaast coördineer, begeleid en controleer je projectwerkzaamheden en bewaak je de kwaliteit, levertijd en kostprijs van de projecten.

Dit alles onder het toeziend oog en goede begeleiding van een ervaren engineer elektrotechniek.

Jouw profiel:

  • Afgeronde MBO Elektrotechniek niveau 4 (eventueel in duaal te volgen)
  • Enige ervaring in de elektrotechniek
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Leergierig
  • Teamspeler

Wij bieden:

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team van professionals. Uitstekende mogelijkheden om je binnen ons vakgebied zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen. Daarnaast bieden we binnen onze informele organisatie goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, een goede pensioenregeling en 37 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband. Ook maatwerk, zoals bijvoorbeeld parttime werken, is bespreekbaar.

Wij zijn:

IA Elektrotechniek is een onafhankelijk ontwerp- en adviesbureau dat zich richt op het volledige gebied van elektrotechniek, van datacommunicatie tot 380 kV energievoorziening. Activiteiten zijn: studies en onderzoek, basic- en detailengineering, tekenwerk, bestekschrijven, begroten en vaktechnisch toezicht. Oplossingen en adviezen onderscheiden zich door de unieke wijze waarop de wens van de opdrachtgever in optimale techniek wordt vertaald.

IA Elektrotechniek is onderdeel van IA Groep, een onafhankelijk multidisciplinair ingenieursbureau in Duiven met in totaal circa 90 medewerkers. Met meer dan 45 jaar ervaring onderscheidt IA Groep zich door brede en specialistische kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw. IA Groep werkt aan uitdagende integrale projecten op zeer diverse werkterreinen, nieuwbouw en renovatie, nationaal en internationaal.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over onze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je sollicitatie naar: vacatures@iagroep.com

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Sabine Kuchta: 026-3844423

IA Groep BV verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.