Volg jij een mbo of hbo opleiding?

Ben je net begonnen of bijna klaar en op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Bij IA Groep zijn stagiaires, leerlingen en studenten altijd welkom. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben ruime ervaring met stage- en afstudeertrajecten. Als stagiair of afstudeerder werk je volwaardig mee aan de meest uitdagende projecten. Je kan daarnaast kiezen uit diverse stage- en afstudeerprojecten.  Duale leerweg? Ook dit is mogelijk. Neem snel een kijkje naar een selectie van de mogelijke stage- en afstudeerprojecten. En neem vooral contact met ons op als je vragen hebt of interesse hebt in een stage- of afstudeerplek.

Beschikbare stage en afstudeer opdrachten

    Afstuderen in de praktijk

    Jaarlijks organiseert Stichting 3E, in samenwerking met Royal SMIT Transformers B.V., de nationale competitie om de 3 E – Royal SMIT BSc prijzen, voor de beste BSc gediplomeerden van Hogescholen en Technische Universiteiten in Nederland binnen het 3 E vakgebied.
    Elke hogeschool in Nederland mag één afstudeeropdracht nomineren voor deze prijs. Eis is dat de opdracht in de richting van de energietechniek/elektriciteitsvoorziening gedaan is en dat er minimaal een 8 is behaald voor de afstudeeropdracht.

    In 2020 werd onze medewerker Marcel Nijland vanuit de HAN geselecteerd, zijn afstudeeropdracht ging over een zeer actueel onderwerp: het aansluiten van een windmolenpark op zee. Uiteindelijk is Marcel 3e geworden. Een mooie beloning na een leerzame afstudeerperiode bij IA Elektrotechniek!