Engineer Elektrotechniek

IA Elektrotechniek is op zoek naar een:

Engineer Elektrotechniek

Wil je aan de slag in de energietechniek/waterwereld en bouwen aan een slimmere, efficiëntere en betrouwbaardere wereld? Dan is de functie van engineer elektrotechniek een ideale baan voor jou.

Functieomschrijving

In de functie van engineer elektrotechniek werk je samen met collega’s aan de meest complexe projecten voor energieopwekking,  waterwinning/-behandeling, industrie en distributie. Als engineer ben je verantwoordelijk voor het elektrotechnisch ontwerp binnen mono- en multidisciplinaire teams. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van basic engineering en het begeleiden van detail engineering. Je ontwerpt, berekent, specificeert, budgetteert, coördineert en treedt zelfstandig naar buiten.

Functie-eisen

  • afgeronde HBO opleiding Elektrotechniek
  • afstudeerrichting Energietechniek
  • zelfstandig, communicatief, flexibel
  • goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré
  • fulltime beschikbaar

Wij bieden

Als engineer elektrotechniek bij IA Elektrotechniek bieden we je een uitdagende baan in een enthousiast team van specialisten. Je krijgt de mogelijkheid om aan uitdagende (internationale) projecten te werken. Zo werken we bijvoorbeeld aan de nieuwbouw van Nederlands grootste energiecentrale in de Eemshaven met een vermogen van 1600 MW. Verder bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsinformatie

IA Elektrotechniek is een onafhankelijk ontwerp- en adviesbureau dat zich richt op het volledige gebied van elektrotechniek. IA Elektrotechniek is onderdeel van IA Groep, een onafhankelijk multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau in Duiven met circa 90 medewerkers. IA Groep onderscheidt zich door brede kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw.

Interesse?

Richt je sollicitatie voorzien van motivatie en cv aan:
IA Groep t.a.v. mevrouw K. Verstegen, Postbus 223, 6920 AE Duiven
Of mail naar: karinie.verstegen@iagroep.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.